Verdaszerelem

Verdaszerelem
Ahogy a cím is elárulja, ebben a blogban autókról fogok írni. Minden érdeklődőt szeretettel várok e szerény oldalra!

Egy kis biztatás:

"A sebességkorlátozás, ha áttételesen is, napjaink gazdaságának egyik erős pillére, azért van rá szükség, mert a gyorshajtásra is szükség van." - Gyulavitéz (Totalcar, 2008. 11. 05.)

Háttérzene

Friss topikok

Linkblog

2009.04.30. 18:54 ifj. Szurkos András

Hát ezt jól megkapta!

   Mielőtt belekezdenék mai cikkembe, szeretném előre megemlíteni, hogy biztos lesz, akinek nem újdonság a történet. Nemrégiben ugyanis olvashattuk, hogy Jay Kay – aki a Jamiroquai nevet viselő együttes alapítója, dalszerzője és egyben frontembere – egyik autóját megrongálták. A megközelítőleg 300 millió forintos Ferrari Enzo-nak a szélvédőjét és egyik oldalablakát törte be a tettes. A bűnelkövető egy cukrász személyében ismeretes, akivel az énekes Suffolk-ban került összetűzésbe, miután felöntött a garatra. Annak ellenére, hogy a fent megnevezett sportkocsi sérülése nem tűnik túl nagy tételnek, a született kár megközelíti a tízmillió forintot (egész pontosan 42000 dolláros összegről beszélhetünk). Az okozott kellemetlenséget enyhíti a tény, miszerint a rongálót elítélte a bíróság, s ezáltal kénytelen lesz fizetni a művéért. A megfontolatlan „barátunk” ugyanis köteles leszurkolni az említett milliókat, és emellett húsz hónapos letöltendő szabadságvesztést is kapott.
Ha már itt tartunk, akkor kicsit beszélnék arról is, hogy Jay Kay kapcsán mik azok az információk, melyeket nem árt tudnunk. Az énekes december harmincadikán fogja betölteni negyvenedik életévét, de számunkra nem ez a legfontosabb. A blogom témájához jobban illik az a tulajdonsága, hogy szenvedélyes autógyűjtőként tartják számon a különböző médiumok, de ha ez már bulvárnak számít, akkor repülhetnek felém a paradicsomok. Állítólag a fickó különösen szereti a Ferrari-t, tehát az Enzo-n kívül van F40-ese, F50-ese, F335-öse és 550-ese is. Mindemellett van Lamborghini-je, Mercedes-e (többek között a sirályszárnyas legendából, a 300SL-ből is van egy példánya), valamint Aston Martin és BMW is található gyűjteményében. Hát igen, akinek a vagyonát negyvenmillió fontosra saccolják (remélem ezzel senkit nem ösztönöztem betöréses rablás elkövetésére), annak nem ügy.
Együttese – melynek zenéjét jómagam is nagyra értékelem – 1992 óta van jelen a lemezpiacon és körülbelül 20 milliós eladással büszkélkedhet, hátha érdekel valakit a dolog. Befejezésként majd beágyazok egy klipet is, melyben láthatunk szép járgányokat dögivel (enyhe túlzással).

   Ha már valaki méltatja szerény személyemet arra, hogy elolvassa a blogom, akkor az illető látogatóknak a figyelméért mindenképpen köszönettel tartozom. Ennek értelmében tehát: köszönöm szíves figyelmét minden kedves vendégemnek, mindezt teljes őszinteséggel és semmi esetre sem képmutatás céljából.
Ui.: Íme a klip, melyhez mindenkinek jó szórakozást kívánok!

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://verdaszerelem.blog.hu/api/trackback/id/tr981096097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása